Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin güneş gözlüğü taktığını görmek

Rüyada birinin güneş gözlüğü taktığını görmek

Rüyada birinin güneş gözlüğü taktığını görmek hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, dualarına karşılık alacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada birinin güneş gözlüğü taktığını gördüyseniz:

  • Belli hedeflerinizi ilgilendiren veya işinizle ilgili konularda harekete geçmeli veya aktif rol almalısınız.

Rüyada başkasının güneş gözlüğü taktığını görmek kötü haberlerin alınacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, masa başı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada güneş gözlüğü taktığını görmek bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına rivayet eder.

Rüyada birinin güneş gözlüğü taktığını görmek istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada gözlük taktığını görmek uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin gözlük taktığını görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin gözlük taktığını görmek aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının gözlük taktığını görmek ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının gözlük taktığını görmek geçiminin güçleşeceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments