Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık gözlük çerçevesi görmek

Rüyada kırık gözlük çerçevesi görmek

Rüyada kırık gözlük çerçevesi görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık gözlük çerçevesi gördüyseniz:

  • Bazı bilgileri ya da haberleri saklamakla veya başkalarının işlerine karışmakla suçlanabilirsiniz.

Rüyada kırık gözlük çerçevesi görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada çerçevesi kırık gözlük görmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı çerçeveli gözlük görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada beyaz çerçeveli gözlük takmak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada gözlük çerçevesinin kırıldığını görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz çerçeveli gözlük görmek hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına işaret eder.

Rüyada siyah çerçeveli gözlük takmak yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözlük çerçevesi görmek parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, dertlerine derman arayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments