Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah çerçeveli gözlük görmek

Rüyada siyah çerçeveli gözlük görmek

Rüyada siyah çerçeveli gözlük görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, zenginliği bulacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına tabir olunur.

Rüyada siyah çerçeveli gözlük gördüyseniz:

  • Bazı plan, kişi ya da konular hakkında fikirlerinizi dile getirmeniz faydalı olabilir.

Rüyada siyah çerçeveli gözlük görmek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah çerçeveli gözlük takmak yaşadığı yerin güzelleşeceğine, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza alamet eder.

Rüyada beyaz çerçeveli gözlük görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, belaya ve derde düşeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada kırık gözlük çerçevesi görmek dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine alamet eder.

Rüyada beyaz çerçeveli gözlük takmak sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına yorulur.

Rüyada kırmızı çerçeveli gözlük görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına delalet eder.

Rüyada çerçevesi kırık gözlük görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözlük çerçevesinin kırıldığını görmek kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments