Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlük çerçevesi görmek

Rüyada gözlük çerçevesi görmek

Rüyada gözlük çerçevesi görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, çok dikkat çekeceğine, başarıdan başarıya koşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine tabir olunur.

Rüyada gözlük çerçevesi gördüyseniz:

  • Değişmesi gereken şeylerin olduğu gibi kalmasında inat etmemekte fayda var.

Rüyada çerçevesi kırık gözlük görmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı çerçeveli gözlük görmek rakiplerin başarı kazanacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Rüyada siyah çerçeveli gözlük takmak çok iyi mevkilere geleceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye yorulmaktadır.

Rüyada gözlük çerçevesi görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine rivayet eder.

Rüyada siyah çerçeveli gözlük görmek kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına alamet eder.

Rüyada kırık gözlük çerçevesi görmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, şeref ve rütbeye inanılır.

Rüyada beyaz çerçeveli gözlük takmak ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına işarettir.

Rüyada beyaz çerçeveli gözlük görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments