Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerinin güzel olduğunu görmek

Rüyada gözlerinin güzel olduğunu görmek

Rüyada gözlerinin güzel olduğunu görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, özgüveninin artacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlerinin güzel olduğunu gördüyseniz:

  • Kabiliyetlerinizi sergilemek için bir çok fırsatla karşılaşacaksınız.

Rüyada gözleri güzel görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, insanların hayır dualarının alınacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada kendi gözünü güzel görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına inanılır.

Rüyada mavi gözlü güzel kadın görmek kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, para biriktirebileceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına işaret eder.

Rüyada güzel gözlü birini görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, dirliğin bozulabileceğine, işlerinin çok iyi gideceğine alamet eder.

Rüyada çok güzel göz görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada güzel gözlü eşek görmek iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına işarettir.

Rüyada güzel göz görmek zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına yorulur.

Rüyada kendi gözlerini güzel görmek vefalı bir insan olacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments