Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi gözünü güzel görmek

Rüyada kendi gözünü güzel görmek

Rüyada kendi gözünü güzel görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, aksiliklerin son bulacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, bereketli işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi gözünü güzel gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya maddi başlıklı konularda düşünceli davranmanın olumlu karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada güzel gözlü olmak büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına delalettir.

Rüyada güzel gözler görmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına rivayet eder.

Rüyada gözlerini güzel görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü güzel kadın görmek yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına delalettir.

Rüyada gözleri güzel görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözlerinin çok güzel olduğunu görmek yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada güzel gözlü eşek görmek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına, seyahatlere katılacağına rivayet eder.

Rüyada çok güzel gözler görmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments