Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel gözlü eşek görmek

Rüyada güzel gözlü eşek görmek

Rüyada güzel gözlü eşek görmek sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine yorulur.

Rüyada güzel gözlü eşek gördüyseniz:

  • İnsanlar kendi paylarına düşen işleri yapma konusunda isteksiz olabilirler.

Rüyada güzel gözlü eşek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada eşek gözü görmek kazancında da artış meydana geleceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine işarettir.

Rüyada gözleri güzel görmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, malların artacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada güzel gözlü bebek görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada kendi gözlerini güzel görmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok güzel göz görmek çok büyük çaba sarf edeceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, çok daha büyük işlere gireceğine delalettir.

Rüyada güzel mavi göz görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına tabir olunur.

Rüyada çok güzel gözler görmek aradaki buzların eritileceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, kendine döneceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments