Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok güzel göz görmek

Rüyada çok güzel göz görmek

Rüyada çok güzel göz görmek helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, kalp kırmaya, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, kendisini korumaya alacağına işarettir.

Rüyada çok güzel göz gördüyseniz:

  • Yapmak istemediğiniz ya da doğru bulmadığınız şeyler konusunda sizi iknaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada kendi gözünü güzel görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, sermaye elde edeceğine delalet eder.

Rüyada güzel gözlü birini görmek gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, beklediklerini duyacağına, çok üzüntü duyulacağına inanılır.

Rüyada gözlerini çok güzel görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, insanlarla uyumunun artacağına delalettir.

Rüyada güzel gözlü eşek görmek elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, hak yolundan uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada gözlerinin güzel olduğunu görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına delalet eder.

Rüyada güzel gözlü bebek görmek gelir kaybedeceğine, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına alamet eder.

Rüyada gözlerinin çok güzel olduğunu görmek hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, bol kazanç getireceğine, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada güzel mavi göz görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments