Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi gözlerini güzel görmek

Rüyada kendi gözlerini güzel görmek

Rüyada kendi gözlerini güzel görmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, çok hayırlı işlere girileceğine, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi gözlerini güzel gördüyseniz:

  • Bir sır sevdiğiniz kişiyle aranıza girebilir veya imajınızı zedeleyebilir veya işdeki pozisyonunuzu etkileyebilir.

Rüyada mavi gözlü güzel bebek görmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, üzüntüden sonra ferahlamaya, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine inanılır.

Rüyada güzel gözlü olmak yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü güzel kadın görmek kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözleri güzel görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Rüyada çok güzel göz görmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözlerinin çok güzel olduğunu görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada güzel gözlü bebek görmek böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine tabir olunur.

Rüyada gözlerini çok güzel görmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments