Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözleri güzel görmek

Rüyada gözleri güzel görmek

Rüyada gözleri güzel görmek kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, çok üzüntü duyulacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine yorulur.

Rüyada gözleri güzel gördüyseniz:

  • Elinize beklenmedik paralar geçebilir ya da borçlarınızı tahsil edebilirsiniz.

Rüyada gözlerini güzel görmek zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada gözleri güzel görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına tabir olunur.

Rüyada güzel gözlü eşek görmek toplum içinde daha oturaklı davranacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel gözler görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel gözlü birini görmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok güzel gözler görmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözlerinin güzel olduğunu görmek büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü güzel bebek görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments