Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel gözlü birini görmek

Rüyada güzel gözlü birini görmek

Rüyada güzel gözlü birini görmek huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, rahatının ve gelirinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel gözlü birini gördüyseniz:

  • Seçimleriniz diğerlerini rahatsız edebilir veya karşıt fikirleriyle mücadele etmeniz gerekebilir.

Rüyada güzel gözler görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada güzel göz görmek yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine delalet eder.

Rüyada mavi gözlü güzel bebek görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada gözlerinin güzel olduğunu görmek Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözleri güzel görmek bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine işaret eder.

Rüyada kendi gözlerini güzel görmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına tabir olunur.

Rüyada güzel gözlü birini görmek sorunların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına delalet eder.

Rüyada gözlerinin çok güzel olduğunu görmek zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, kişinin şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments