Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerinin çekik olduğunu görmek

Rüyada gözlerinin çekik olduğunu görmek

Rüyada gözlerinin çekik olduğunu görmek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına işaret eder.

Rüyada gözlerinin çekik olduğunu gördüyseniz:

  • Dostlarınız arasındaki orta yaşlı bir kadından önemli bir sıkıntı görmeniz olasıdır.

Rüyada çekik göz görmek maddi anlamda refahının yerinde olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına delalet eder.

Rüyada çekik gözlü erkek görmek sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, moralin bozulacağına, kazanç kapılarının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlerinin çekik olduğunu görmek işlerin büyük bir açmaza gireceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada çekik gözlü bebek görmek kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile hayatında sevinileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çekik gözlü insanlar görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çekik gözlü görmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada göz pınarı görmek eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, can sıkıcı haberler almaya, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına inanılır.

Rüyada ölüyü mavi gözlü görmek onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments