Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çekik gözlü görmek

Rüyada çekik gözlü görmek

Rüyada çekik gözlü görmek projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına delalettir.

Rüyada çekik gözlü gördüyseniz:

  • Geleceğiniz açısından istikrar yakalamak için daha az harcamalısınız.

Rüyada çekik gözlü insanlar görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine yorulur.

Rüyada çekik göz görmek hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına işaret eder.

Rüyada gözlerinin çekik olduğunu görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çekik gözlü erkek görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çekik gözlü bebek görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada çekik gözlü görmek işlerin toparlanacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına işaret eder.

Rüyada göz bebeği görmek edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, işinde terfi alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah saçlı mavi gözlü bebek görmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments