Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü mavi gözlü görmek

Rüyada ölüyü mavi gözlü görmek

Rüyada ölüyü mavi gözlü görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş için gurbete gidileceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü mavi gözlü gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızın veya arkadaşlarınızın bazı konularda sabrınızı ya da şanslarını zorladıklarını düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada ölüyü mavi gözlü görmek kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin gözünü mavi görmek yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada mavi gözlü at görmek yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada gözleri mavi görmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü köpek görmek gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada mavi gözlü erkek bebek doğurduğunu görmek çok kötü günler geçireceğine, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, önünün açılacağına delalet eder.

Rüyada mavi gözlü ikiz bebek görmek hayatına bolluk ve bereket geleceğine, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, dara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada iri mavi göz görmek depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments