Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çekik gözlü erkek görmek

Rüyada çekik gözlü erkek görmek

Rüyada çekik gözlü erkek görmek kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, rızkının kesileceğine inanılır.

Rüyada çekik gözlü erkek gördüyseniz:

  • Değişiklik yapmaya başlamadan önce zaman istemekte fayda var.

Rüyada çekik gözlü erkek görmek ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, eşi ile arasının açılacağına, maddi sorumluluklarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada çekik gözlü bebek görmek çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözlerinin çekik olduğunu görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına alamet eder.

Rüyada çekik göz görmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine yorulur.

Rüyada çekik gözlü insanlar görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine inanılır.

Rüyada çekik gözlü görmek hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada yeşil gözlü erkek görmek zararların üst üste geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarışın mavi gözlü erkek çocuğu görmek büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments