Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çekik gözlü insanlar görmek

Rüyada çekik gözlü insanlar görmek

Rüyada çekik gözlü insanlar görmek kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, yeni bir ortama girileceğine, kazancını katbekat arttıracağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çekik gözlü insanlar gördüyseniz:

  • Sonuçlandırılması gereken konular olabilir.

Rüyada çekik gözlü insanlar görmek büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, fesat ve kötü kimselerden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çekik gözlü bebek görmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada çekik gözlü görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, saygısını toplayacağına alamet eder.

Rüyada gözlerinin çekik olduğunu görmek barış için adım atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, mal mülk kazanacağına inanılır.

Rüyada çekik göz görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çekik gözlü erkek görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi gözlü insan görmek şen kahkahalar atacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli gözlü insan görmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, zenginleşeceğine, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments