Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz pınarı görmek

Rüyada göz pınarı görmek

Rüyada göz pınarı görmek iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, sahip olduklarının eksileceğine, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada göz pınarı gördüyseniz:

  • Baskılar yıldırıcı olabilir ya da bazı kişilerin planlarındaki değişiklikler size sıkıntı yaratabilir.

Rüyada göz pınarı görmek dertlerinden arınacağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada su pınarları görmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, çalışmalarının beğenileceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kaynak pınar görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada pınardan su almak çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pınarda yüzmek işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada pınar suyu görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada akan pınar görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine yorulur.

Rüyada pınar suyu içmek sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments