Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çekik göz görmek

Rüyada çekik göz görmek

Rüyada çekik göz görmek ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sevgi göreceğine, günah işleyeceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada çekik göz gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada gözlerinin çekik olduğunu görmek her attığı adımı paraya çevireceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine delalet eder.

Rüyada çekik gözlü bebek görmek insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, canının derdine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çekik gözlü insanlar görmek rızkın ve kazancın artacağına, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine rivayet eder.

Rüyada çekik gözlü görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada çekik gözlü erkek görmek hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, mal ve varlık sahibi olacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada çekik göz görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada başkasının gözünü görmek üzüntülerinin son bulacağına, önemli bir şahsiyet olacağına, büyük bir gelir toplayacağına yorulur.

Rüyada kendini mavi gözlü görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
nisa

rüyamda uzun zamandır görmediğim arkadaşımla buluşmuştum ama kızın gözleri çekikti