Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı kapamak

Rüyada kapı kapamak

Rüyada kapı kapamak rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, malının da hiç olacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapı kapamak gördüyseniz:

  • Canınızı sıkan kimselere ya da sizi kızdırabilecek konuşmalar yapan kimselere gerekli cevapları vermeyi daha sonraya bırakmanızda fayda var.

Rüyada birinin yüzüne kapı kapamak kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada kapı kapamak rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, sonucun kişi için hayırlı olacağına işarettir.

Rüyada yüzüne kapı kapamak dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı açmak kapamak istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapıyı açıp kapamak işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, çok hayırlı işlere gireceğine, dost ve akrabalarla paylaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada araba kapısı kapamak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kapı pencere kapamak çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine işarettir.

Rüyada cam kapamak maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments