Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıyı açıp kapamak

Rüyada kapıyı açıp kapamak

Rüyada kapıyı açıp kapamak bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, parasal durumun düzeltileceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, alım gücünü yitireceğine inanılır.

Rüyada kapıyı açıp kapamak gördüyseniz:

  • Sizin sevmediğiniz bir insan önemli bir konuma gelebilir.

Rüyada kapıyı açıp kapamak sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada pencere açıp kapamak sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına işarettir.

Rüyada ışık açıp kapamak böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapı pencere kapamak gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapı açmak kapamak çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada araba kapısı kapamak kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, insanlara küsüleceğine, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapı kapamak hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne kapı kapamak içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, kötülüklerden uzak olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments