Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerini çok güzel görmek

Rüyada gözlerini çok güzel görmek

Rüyada gözlerini çok güzel görmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, neşenin yerine geleceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına rivayet eder.

Rüyada gözlerini çok güzel gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işleriniz var.

Rüyada gözlerini çok güzel görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada gözlerinin güzel olduğunu görmek parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada güzel gözlü bebek görmek ziraat ve harmandan fayda görmeye, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, dualarının karşılığını alacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlerini güzel görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına alamet eder.

Rüyada mavi gözlü güzel kadın görmek pek çok kişiyi idare edeceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine işarettir.

Rüyada güzel gözler görmek onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, yakında işlerinin aksayacağına yorulur.

Rüyada güzel gözlü olmak çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına alamet eder.

Rüyada gözleri güzel görmek eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, ekmeksiz kalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments