Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerini güzel görmek

Rüyada gözlerini güzel görmek

Rüyada gözlerini güzel görmek insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, yokluk içine düşeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözlerini güzel gördüyseniz:

  • Gönül ilişkilerinizde düşüncelerinizi gerçekleştirmek için ruhsal teşviklere ihtiyacınız var.

Rüyada kendi gözünü güzel görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada mavi gözlü güzel bebek görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada güzel mavi göz görmek mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına tabir olunur.

Rüyada mavi gözlü güzel kadın görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına delalettir.

Rüyada kendi gözlerini güzel görmek her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına işaret eder.

Rüyada çok güzel göz görmek yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada güzel göz görmek hatalarını düzelteceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok güzel gözler görmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments