Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel gözlü olmak

Rüyada güzel gözlü olmak

Rüyada güzel gözlü olmak sıkıntılarının zamanla geçeceğine, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada güzel gözlü olmak gördüyseniz:

  • Bahsi geçen başlıklarda yanlış anlaşılmalar, iletişim problemleri, gecikmeler v.b aksilikler söz konusu olabilir.

Rüyada gözlerinin çok güzel olduğunu görmek ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, iç sıkıntısına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine delalettir.

Rüyada güzel mavi göz görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada mavi gözlü güzel bebek görmek yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine işarettir.

Rüyada güzel gözler görmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, güzel huylarının değişeceğine, büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kendi gözünü güzel görmek tazeleneceğine ve canlanacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına yorulur.

Rüyada gözlerini güzel görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, daha bir sevileceğine rivayet eder.

Rüyada gözlerinin güzel olduğunu görmek şansının bir ömür yaver gideceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına tabir olunur.

Rüyada gözleri güzel görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments