Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel gözler görmek

Rüyada güzel gözler görmek

Rüyada güzel gözler görmek bazı sırların açığa çıkacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine delalet eder.

Rüyada güzel gözler gördüyseniz:

  • Evinizde konforu arttıracak değişiklikler yapabilir veya evinizle ilgili konularla uğraşabilirsiniz.

Rüyada gözlerini güzel görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, iyi haberler alınacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok güzel gözler görmek bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada güzel gözlü eşek görmek çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına delalettir.

Rüyada güzel gözler görmek güzel bir hayatı olacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada güzel gözlü birini görmek yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, yükseldikçe yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada güzel gözlü bebek görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi gözünü güzel görmek kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, toplum için faydalı işler yapacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözlerini çok güzel görmek herkesin ilgisinin çekileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, çirkin bir iş yapmaya işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments