Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüse el sallamak

Rüyada otobüse el sallamak

Rüyada otobüse el sallamak başarısının artacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına yorulur.

Rüyada otobüse el sallamak gördüyseniz:

  • Duygularınızı veya öfkenizi belli etmeniz sizin aleyhinize durumlar yaratabilir.

Rüyada otobüsten el sallamak dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine delalettir.

Rüyada otobüse el sallamak ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine delalettir.

Rüyada balkondan el sallamak bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada birine el sallamak sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, güzellik ve hayır geleceğine delalet eder.

Rüyada başbakana el sallamak olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, tüm sıkıntıların giderileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğine el sallamak çok rahat edeceğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin el salladığını görmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine alamet eder.

Rüyada ölüye el sallamak yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, işlerin yavaşlayacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments