Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye el sallamak

Rüyada ölüye el sallamak

Rüyada ölüye el sallamak gücünü ve itibarını geri kazanacağına, gururlandıracak işler yapacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüye el sallamak gördüyseniz:

  • Bazı işleri farklı şekilde halletme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada ölüye el sallamak rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada gemiye el sallamak gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakana el sallamak imkânların çok daha iyi olacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine delalettir.

Rüyada arabadan el sallamak amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına inanılır.

Rüyada el salladığını görmek çok rahat bir hayat süreceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine alamet eder.

Rüyada birine el salladığını görmek sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, çözümlere ve şifaya kavuşacağına işaret eder.

Rüyada el sallamak huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada pencereden el sallamak konforunun yerinde olacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments