Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine el sallamak

Rüyada birine el sallamak

Rüyada birine el sallamak deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına inanılır.

Rüyada birine el sallamak gördüyseniz:

  • Bazı uygulamalarınızda çevrenizdeki insanlara danışın.

Rüyada gemiye el sallamak yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, amacına ulaşabileceğine, büyük bir işin sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada gemiden el sallamak eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birine el sallamak çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğine el sallamak kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada birinin el salladığını görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına yorulur.

Rüyada elinde mendil sallamak çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, mutluluğunun daim olacağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada başbakana el sallamak sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada otobüse el sallamak çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments