Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının kızlık zarının bozulduğunu görmek

Rüyada başkasının kızlık zarının bozulduğunu görmek

Rüyada başkasının kızlık zarının bozulduğunu görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının kızlık zarının bozulduğunu gördüyseniz:

  • Daha akıllı bir plan kurgulamanız gerekiyor.

Rüyada kızlık zarının bozulduğunu görmek işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, bunun için her gün şükredeceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine delalet eder.

Rüyada başkasının kızlık zarının bozulduğunu görmek kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kızlık zarı bozulduğunu görmek hem de işinde söz sahibi olacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, elinize para geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızlık zarı patlaması görmek geçim derdine gireceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızlık zarını bozmak tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızlık zarının kanını görmek kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızlık zarı bozmak eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına yorulur.

Rüyada kızlık zarından kan geldiğini görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments