Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz makyajı yaptığını görmek

Rüyada göz makyajı yaptığını görmek

Rüyada göz makyajı yaptığını görmek huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada göz makyajı yaptığını gördüyseniz:

  • Aniden saygınlığınızda artış olabilir.

Rüyada siyah göz makyajı yapmak manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada makyajlı göz görmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada göz makyajı yapmak maddi anlamda zayıflayacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, daha kötü günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada göz makyaj yapmak tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözleri makyajlı görmek borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada gözüne makyaj yapmak zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine inanılır.

Rüyada göz makyajı yaptığını görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözlere makyaj yapmak rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, bir ömür olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments