Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alında kan görmek

Rüyada alında kan görmek

Rüyada alında kan görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına alamet etmektedir.

Rüyada alında kan gördüyseniz:

  • Duygusal konulardaki sorunları gizlilikle ele almalısınız.

Rüyada alında kan görmek hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına delalet etmektedir.

Rüyada askerler tarafından esir alınmak sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada tekrar askere alınmak çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine alamet eder.

Rüyada polis tarafından gözaltına alınmak hayırlı bir evlat olacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada görevinden alınmak daima secde ve şükür edeceğine, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir işe alınmak çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kaçırılmak ve rehin alınmak işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada alında sivilce görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments