Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alında sivilce görmek

Rüyada alında sivilce görmek

Rüyada alında sivilce görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına delalet eder.

Rüyada alında sivilce gördüyseniz:

  • Belli bir yola girmeniz durumunda görevinizi tamamlamalısınız.

Rüyada alında sivilce görmek uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada alında büyük sivilce görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kaçırılmak ve rehin alınmak aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Rüyada omuzlara alınmak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine işarettir.

Rüyada alçıya alınmak kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına yorulur.

Rüyada alında saç görmek rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına işarettir.

Rüyada işe geri alınmak ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine işaret eder.

Rüyada alında kıl görmek kendini her konuda geliştireceğine, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments