Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alından vurulmak

Rüyada alından vurulmak

Rüyada alından vurulmak karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, şeytana uyacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına işarettir.

Rüyada alından vurulmak gördüyseniz:

  • Yeni düşünceler üretecek, olayların gelişimine hemen uyum sağlayacaksınız.

Rüyada alından vurulmak hem yeni yerler göreceğine, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına yorulmaktadır.

Rüyada tutsak alınmak onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Rüyada omuzlara alınmak sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine delalettir.

Rüyada alında sivilce görmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada karantinaya alınmak bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada göğsü alınmak rızkının eksileceğine, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına yorulur.

Rüyada teröristler tarafından esir alınmak çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, insanlar arasında yüceleceğine işarettir.

Rüyada teröristlerce rehin alınmak vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, koltuğunun yükseleceğine, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments