Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözleri makyajlı görmek

Rüyada gözleri makyajlı görmek

Rüyada gözleri makyajlı görmek en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine delalet eder.

Rüyada gözleri makyajlı gördüyseniz:

  • Yükselme arzusuyla yanıp tutuşuyorsunuz.

Rüyada göz makyajı görmek bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada makyajlı göz görmek uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına delalettir.

Rüyada siyah göz makyajı yapmak düşman malından yemeye, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi göz makyajı görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine delalet eder.

Rüyada kendine göz makyajı yapmak işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözleri makyajlı görmek yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlere makyaj yapmak giderlerin artış göstereceğine, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözüne makyaj yapmak çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments