Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz kaş görmek

Rüyada göz kaş görmek

Rüyada göz kaş görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine rivayet eder.

Rüyada göz kaş gördüyseniz:

  • Uzun süredir rahatsız edici olan bir durumu yönetme biçiminiz eleştirilere maruz kalabilir.

Rüyada kaş göz görmek sağlık sorunlarının biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına alamet eder.

Rüyada göz kaş görmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada göz ve kaş görmek karşısına kötü kişilerin çıkacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına delalettir.

Rüyada sol kaş görmek yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaş ortasını almak yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaşlarını çatmak kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaş ve bıyık aldırmak endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, malın ve paranın da arttıkça artacağına işaret eder.

Rüyada kendi kaşlarını görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments