Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaş ve bıyık aldırmak

Rüyada kaş ve bıyık aldırmak

Rüyada kaş ve bıyık aldırmak işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, rakiplerini geride bırakacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, yetki sahibi olacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaş ve bıyık aldırmak gördüyseniz:

  • Dışında kalmak istediğiniz konular ya da dikkate almadığınız tavsiyeler söz konusu olabilir.

Rüyada kaş bıyık aldırmak kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaş ve bıyık aldırmak gelirini ve rızkını kaybedeceğine, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıyıklarını aldırmak işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada iple kaş aldırmak problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına işaret eder.

Rüyada birinin kaşlarını aldırdığını görmek ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaş aldırdığını görmek atılan adımların ferahlığa çıkacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kaş aldırmak istemek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, borçlarından kurtulacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına alamet eder.

Rüyada birinin kaş aldırdığını görmek kötü sözler duyulacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments