Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz ve kaş görmek

Rüyada göz ve kaş görmek

Rüyada göz ve kaş görmek İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, büyük başarı kazanacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine alamet eder.

Rüyada göz ve kaş gördüyseniz:

  • Kariyerinizi veya iş hayatınızı ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada kaş göz görmek kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına inanılır.

Rüyada göz ve kaş görmek zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine inanılır.

Rüyada göz kaş görmek sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaşlarını boyadığını görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine rivayet eder.

Rüyada kalın kaş görmek çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına işaret eder.

Rüyada kaş bıyık aldırmak çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaşı birleşik görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, büyük mutluluk duyulacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaşın çıktığını görmek yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, borçların artacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments