Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaş göz görmek

Rüyada kaş göz görmek

Rüyada kaş göz görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, eline geçen gelirin de çoğalacağına, sorunların aşılacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, çok güzel işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaş göz gördüyseniz:

  • Hislerinizde incelme, daha bir rafine olma hali olabilir.

Rüyada göz ve kaş görmek parasının ve makamının artacağına, yarar getireceğine, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına delalettir.

Rüyada göz kaş görmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kaş göz görmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tek kaş olduğunu görmek o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, içinin hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada kaşlarının birleştiğini görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına işarettir.

Rüyada kaş bıyık aldırmak zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaşlarını alınmış görmek bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaşlarını çatmak bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments