Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşlarını çatmak

Rüyada kaşlarını çatmak

Rüyada kaşlarını çatmak kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada kaşlarını çatmak gördüyseniz:

  • Tecrübelerinize güvenin.

Rüyada kaşlarını çatmak ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada kaşları çatmak yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine rivayet eder.

Rüyada kaşlarını döküldüğünü görmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaşlarının kalınlaştığını görmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada kaşını beyazlamış görmek iş hayatında iniş yaşanacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaşın yandığını görmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Rüyada kaş bıyık görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına alamet eder.

Rüyada kaşlarını inceltmek yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments