Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol kaş görmek

Rüyada sol kaş görmek

Rüyada sol kaş görmek iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, kendini her konuda geliştireceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına delalettir.

Rüyada sol kaş gördüyseniz:

  • Dominant kişiler veya eğilimler kısa bir süre için huzuru kaçırsa da, arkadaş veya akrabalarınızla bir araya gelerek fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz.

Rüyada sol kaş görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, bekarlar için evlenmeye inanılır.

Rüyada solmuş menekşe görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, kime danışacağını bilemez olacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada sol elden vurulmak başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sol tarafından vurulmak böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sol omuz görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada sol elinin yaralandığını görmek tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sol elinde yüzük görmek kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sol anahtarı görmek hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments