Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kaşlarını görmek

Rüyada kendi kaşlarını görmek

Rüyada kendi kaşlarını görmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına alamet eder.

Rüyada kendi kaşlarını gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizi veya konuşmaları manipüle etmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada kaşa kalem görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaş üstünde kaş görmek düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, borçlarının kapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına delalet eder.

Rüyada uzun kaş görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaş bıyık aldırmak zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada kaşının ortasını almak rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine tabir olunur.

Rüyada kaşlarının yolunduğunu görmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, ele geçecek haram mal ve paraya, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına delalettir.

Rüyada birinin kaş almak uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaşları dökülmüş görmek eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments