Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık doktor görmek

Rüyada tanıdık doktor görmek

Rüyada tanıdık doktor görmek kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına, işlerinde kara geçeceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık doktor gördüyseniz:

  • Çok önemli istek veya amaçlarınız var.

Rüyada tanıdık doktor görmek sıkıntılarına ortak olacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına delalettir.

Rüyada tanıdık bir doktor görmek elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, çok sıkıntılı günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ameliyat doktoru görmek işinde bol kazanç elde edeceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine inanılır.

Rüyada göz doktoruna gittiğini görmek kazancın yetmez olacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, hayallerin yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada doktor raporu görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına işarettir.

Rüyada birini doktor olarak görmek yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada doğum doktor görmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, kendini yiyip bitireceğine inanılır.

Rüyada doktorluğu kazandığını görmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments