Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz damlası görmek

Rüyada göz damlası görmek

Rüyada göz damlası görmek ticaret ehli olacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, kazancının iki kat artacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, hayallerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada göz damlası gördüyseniz:

  • Fiziki veya metafiziksel seyahatlere açık bir aydasınız.

Rüyada göz damlası damlatmak irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına delalet eder.

Rüyada göz damlası görmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına yorulur.

Rüyada tavandan damlayan su görmek insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözyaşı damlası görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına işaret eder.

Rüyada çatı damlaması görmek haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir damla gözyaşı dökmek heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına alamet eder.

Rüyada bir damla su görmek ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada damla sakızı görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, yolunun hep açık olacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments