Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çıbanı patlatmak

Rüyada çıbanı patlatmak

Rüyada çıbanı patlatmak zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, ömür boyu başarılı olacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, birçok yeni bağlantı kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çıbanı patlatmak gördüyseniz:

  • Gelir kaynaklarınızda tıkanıklıklar olabilir.

Rüyada çıban patlatmak kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada çıbanı patlatmak dertlerin artacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde çıban sıkmak özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, kazancının yerine gelmesine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başında çıban görmek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırtında çıban çıktığını görmek yaralayacağına ve küstüreceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada elde çıban görmek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine işaret eder.

Rüyada yüzünde çıban çıktığını görmek çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacaklarında çıban görmek borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, hastalıkların son bulacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments