Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnında çıban görmek

Rüyada karnında çıban görmek

Rüyada karnında çıban görmek kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karnında çıban gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptığı ya da düşündüğü şeyleri değiştirmeye çalışmak zamanınızı alabilir.

Rüyada karnında çıban çıktığını görmek maddi sıkıntısı olmayacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada karnında çıban görmek toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göz çıbanı görmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, fakirlikten kurtulacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünde çıban çıktığını görmek helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, aile hayatının hayır getireceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacağında çıban görmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına yorulur.

Rüyada göğsünde çıban görmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalçada çıban görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına tabir olunur.

Rüyada başkasında çıban görmek korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments