Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğinin büyüdüğünü görmek

Rüyada bebeğinin büyüdüğünü görmek

Rüyada bebeğinin büyüdüğünü görmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine inanılır.

Rüyada bebeğinin büyüdüğünü gördüyseniz:

  • İsteklerinizi elde etmenin daha başka yolları da var.

Rüyada bebek büyütmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine delalet eder.

Rüyada bebeğin hemen büyüdüğünü görmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada göz bebeklerinin büyüdüğünü görmek yediği ekmeğin verimli olacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada göz bebeğinin büyüdüğünü görmek çevresinin genişleyeceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada erkek bebek büyütmek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, isteklerini yerine geleceğine, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir bebeğin büyüdüğünü görmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine delalettir.

Rüyada yeni doğan bebeğin büyüdüğünü görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, çalışmaların beğeni almayacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine inanılır.

Rüyada bebeğinin büyüdüğünü görmek kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments