Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor göz görmek

Rüyada mor göz görmek

Rüyada mor göz görmek sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada mor göz gördüyseniz:

  • Söylediğiniz bazı şeylerle kendinizi taahhüt altına sokmuş olabilirsiniz.

Rüyada gözü morarmış birini görmek yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzü gözü morarmış görmek kazanç ve kar getireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, dilediği gibi yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada gözü mor görmek bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, çocuklar gibi şen olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözleri morarmış görmek ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, isteklerinin erteleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor göz görmek gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözlerinin altını mor görmek maddi kolaylığa ulaşacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, iyi bir patron olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözlerini morarmış görmek sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine yorulur.

Rüyada başkasının gözünü morarmış görmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments