Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iş görüşmesine gitmek

Rüyada iş görüşmesine gitmek

Rüyada iş görüşmesine gitmek girilen işlerde şansın yüksek olacağına, büyük rahatlık yaşanacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iş görüşmesine gitmek gördüyseniz:

  • İmkan bulursanız çevrenizden uzak olmanız sizi istemediğiniz kimselerle karşılaşmaktan kurtarabilir.

Rüyada iş görüşmesine gitmek saygının ve iletişimin bozulacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada iş görüşmesine gittiğini görmek yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada iş görüşmesi görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine delalet eder.

Rüyada telefonda iş görüşmesi yapmak çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, yağmur yağmamasına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada iş görüşmesi yapmak işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına işaret eder.

Rüyada iş görüşmesine geç kalmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada iş görüşmesine girmek elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada görüşmeye gitmek ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, istediği herşeye kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments