Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görümceyle tartışmak

Rüyada görümceyle tartışmak

Rüyada görümceyle tartışmak sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, istediği makama geleceğine işarettir.

Rüyada görümceyle tartışmak gördüyseniz:

  • Size engel olan kişi ya da durumların ortadan kalktıklarını görebileceksiniz.

Rüyada görümceyle tartışmak kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, rakiplerini yeneceğine rivayet eder.

Rüyada görümce hamile görmek nasibin bollaşacağına, iyilik ve güzellik bulacağına, çok kötü günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada görümceni hamile görmek yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, bunun da geleceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine inanılır.

Rüyada kaynana ve görümceyle kavga etmek ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski görümce görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine delalettir.

Rüyada görümcemi hamile görmek uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada görümcenin evlendiğini görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada görümcenin oğlunu görmek sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments