Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görümcenin oğlunu görmek

Rüyada görümcenin oğlunu görmek

Rüyada görümcenin oğlunu görmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada görümcenin oğlunu gördüyseniz:

  • Duygusal seçimler yapmanız iş hayatınızı olumsuz etkileyebilir.

Rüyada görümcenin oğlunu görmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada görümcenin hamile olduğunu görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine yorulur.

Rüyada eski görümce görmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına işaret eder.

Rüyada görümceyle tartışmak kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine delalet eder.

Rüyada görümce dövmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine, insanların birbirine kenetleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada görümceyi hasta görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş görümcesini görmek kötü giden işlerin düzeleceğine, bereketli günler geçirileceğine, zorlukları teker teker aşacağına inanılır.

Rüyada görümceyi öpmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, kıtlığın meydana geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments