Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski görümce görmek

Rüyada eski görümce görmek

Rüyada eski görümce görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, kötülüklere gözünü kapatmaya, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, ortağından ayrılacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski görümce gördüyseniz:

  • Her şeyi herkese ilan etmeden önce, doğruları paylaşmak için doğru zamanı bekleyerek harekete geçmekte fayda var.

Rüyada eski görümce görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada kaynana ve görümceyle kavga etmek sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada görümcenin oğlunu görmek uzun bir hayat yaşayacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine işaret eder.

Rüyada kayınvalide ve görümce görmek yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, eşinden yana huzurlu olacağına tabir olunur.

Rüyada görümcesini gelinlikle görmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada görümcemi görmek arabasını ve toprağının olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaynana görümce görmek işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, kazalardan ve belalardan korunacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine delalettir.

Rüyada görümceni hamile görmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments